MİX of GREEN-Dicle GÜLER

Okulumuz kimya öğretmeni Dicle Güler ve fizik öğretmeni Gülen Didem Bayhan rehberiğinde ‘’ Mix of Green/ Yeşilin Karması’’ adlı e twinning projesi başlatılmıştır. Türkiye’nin de ortak olduğu bu projede 10 kişi Türkiye’den 4 kişi Azerbaycan’dan 1 kişi İtalya’dan 1 kişi Gürcistan’dan ve 1 kişi de Ürdün’den danışman öğretmenler yer almaktadır .projemizde toplam 70 öğrenci bulunmaktadır okulumuzda 2 farklı öğretmen danışmanlığında toplam 7 öğrenci ile çalışılmaktadır. 2023 kasım ayında başlayan projemiz 2024 mart ayında son bulacaktır .Geri dönüşüm- yenilenebilir kaynaklar sürdürülebilir kalkınma ve biyoçeşitlilik gibi konularda etkinlikler yapılacaktır. projemizde amaç öğrencilerde biyoçeşitlilik -sürdürülebilir kalkınma- geri dönüşüm ve çevre konuları üzerinde farkındalık yaratmaktır. Öğrencilerimiz web2 araçları kullanarak teknolojik alanda da kendilerini geliştirmektedir. yabancı kültürlerle olan diyaloglar öğrencilerimizde kültür ve dil çeşitliliği açısından da faydalı olacaktır.

Proje tanıtım videosuna https://youtu.be/euwLLT33fks linkinden ulaşabilirsiniz.

An e-twinning project called "Mix of Green" was initiated under the guidance of our school's chemistry teacher Dicle Güler and physics teacher Gülen Didem Bayhan. In this project, in which Turkey is also a partner, there are 10 people from Turkey, 4 people from Azerbaijan, 1 person from Italy, 1 person from Georgia and 1 person from Jordan as consultant teachers. There are a total of 70 students in our project, under the supervision of 2 different teachers in our school. It works with a total of 7 students. Our project, which started in November 2023, will end in March 2024. Activities will be held on topics such as recycling-renewable resources, sustainable development and biodiversity. The aim of our project is to raise awareness among students on biodiversity - sustainable development - recycling and environmental issues. Our students also improve themselves in the technological field by using web2 tools. Dialogues with foreign cultures will also be beneficial for our students in terms of cultural and linguistic diversity.

You can access the project promotional video from the link https://youtu.be/euwLLT33fks.

30.11.2023 126

30-11-202330-11-202330-11-202330-11-202330-11-2023