HEALİNG STORIES/ İYİLEŞTİREN HİKAYELER

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Rukiye AĞILKAYA’ nın da ortağı olduğu "İyileştiren Hikayeler" eTwinning projemiz okulumuzda devam etmektedir. İyileştiren hikayeler ile öğrencilerin duygularını fark etmelerine, günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları çözmelerine, yeni deneyim kazanmalarına yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Romanya'dan da kurucu ortağı olan projede Antalya, Konya, Diyarbakır, Şırnak, Denizli, Antalya, Erzurum, Mersin illerimizden Türk ortaklar bulunmaktadır.

Our "Healing Stories" e-twinning project, in which our school Turkish Teacher Rukiye AĞILKAYA is also a partner, continues in our school. Healing stories aim to help students realize their emotions, solve the difficulties they encounter in daily life, and gain new experiences. The project, which also has a founding partner from Romania, includes Turkish partners from the provinces of Antalya, Konya, Diyarbakır, Şırnak, Denizli, Antalya, Erzurum and Mersin.

07.01.2024 89

07-01-202407-01-2024